h

SP Duiven vraagt aandacht voor inspraakavond A15

10 juni 2008

SP Duiven vraagt aandacht voor inspraakavond A15

Afgelopen zondag is de SP Duiven op de braderie aanwezig geweest om de burgers van Duiven te wijzen op de inspraakavond die de provincie Gelderland a.s. woensdag gaat houden in het CCOG.
Op deze avond wordt er gesproken over het wel of niet aanleggen van de A15 en, als de A15 er komt, waar deze moet komen te liggen en op welke wijze deze het minst schadelijk is voor het milieu.
De SP Duiven vindt dat er alternatieven zijn voor de A15 waardoor de Liemers, die toch al ingesloten ligt tussen A12, de betuwelijn en de Pleijroute, niet nog meer milieu en landschapsschade oploopt. Van de alternatieven is er door de SP een folder gemaakt die op de braderie uitgedeeld is.

De afgelopen periode is gebleken dat er veel bewoners van de Liemers vinden dat de besluitvorming van provincie, de gemeente Duiven en de gemeente Zevenaar op zijn minst twijfelachtig genoemd mag worden. Dit bleek uit de diverse bijeenkomsten die door gemeenten, provincie en milieudefensie in een eerder stadium waren georganiseerd. Hierbij bleken vele burgers van beide gemeenten het beleid van Duiven en Zevenaar kritisch te volgen en hebben op deze bijeenkomsten aandacht gevraagd voor alternatieven.
Deze inspraakavond van a.s. woensdag biedt voor de inwoners van de gemeente Duiven en Zevenaar de mogelijkheid opnieuw uw stem te laten horen en aandacht te vragen voor alternatieven.

De SP Duiven hoopt dat er deze avond een grote opkomst zal zijn van bewoners uit zowel de gemeente Duiven als Zevenaar.
Het debat begint om 18.00 uur en zal plaats vinden in het CCOG Duiven

U bent hier