h

SP Duiven gaat meedoen met de gemeenteraadsverkiezingen!

27 oktober 2009

SP Duiven gaat meedoen met de gemeenteraadsverkiezingen!

Op een goed bezochte algemene ledenvergadering heeft het bestuur van onze afdeling het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen gepresenteerd. Onze, voorzitter Pim Neuteboom, heeft aan de hand van de speerpunten het verkiezingsprogramma voor de aanwezigen toegelicht.

Naast het toelichten van het verkiezingsprogramma in deze algemene ledenvergadering stonden er nog een drietal punten op de agenda; de (her)verkiezing van de voorzitter en de organisatiesecretaris, de samenstelling van de kieslijst en wie er lijsttrekker zou worden.

Pim Neuteboom en Gerard Wassing zijn beide opnieuw tot respectievelijk voorzitter en organisatiesecretaris gekozen. Bovendien zal Pim Neuteboom ook onze lijstrekker zijn voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Ook hebben de leden ingestemd met de lijst van kandidaat-raadsleden.

Het bespreken van het concept verkiezingsprogramma leverde een aantal interessante discussiepunten op die zeker meegenomen zullen worden naar het definitieve verkieizngsprogramma.

Al met al kunnen we spreken van een zeer geslaagde en vruchtbare avond, die we onder het genot van een drankje op informele wijze hebben afgesloten.

U bent hier