h

Herbert, bedankt!

9 november 2012

Herbert, bedankt!

Sinds 2008 verzorgde Herbert Heeroma de SP cursus "Heel de mens". Al eerder dit jaar had hij aangegeven te willen stoppen met het geven van de cursus omdat het nu zo langzamerhand wel eens tijd wordt dat hij van zijn welverdiende pensioen gaat genieten.


Herbert Heeroma wordt bedankt door Luzet de Groot, bestuurslid SP Duiven

De cursus "Heel de mens" geeft de kernvisie van de SP in 10 punten weer en blijkt sinds zijn vaststelling in 1999 nog steeds verrassend actueel. De cursus zal, in 2013, met nieuwe cursusleiders, in de Liemers bij toerbeurt door SP Westervoort, Duiven en Zevenaar verzorgd gaan worden.

Herbert is voor SP Duiven een zeer inspirerend man geweest. Als bestuurslid van SP Zevenaar heeft hij aan de wieg gestaan bij de oprichting van onze afdeling en heeft hij ons de richting gewezen die ons gebracht heeft tot waar we nu staan, een stevige en enthousiaste afdeling en vertegenwoordiging in de gemeenteraad. Hoewel hij aangeven heeft een stapje terug te willen doen, hopen we dat wij nog lang een beroep kunnen en mogen doen op zijn expertise en deskundigheid! Herbert, bedankt!

U bent hier