h

Ook "Duvestaete" wil brievenbus Voorbijstraat terug

3 juli 2014

Ook "Duvestaete" wil brievenbus Voorbijstraat terug

De SP heeft nu ook een flink aantal bewoners van "Duvestaete", het appartementencomplex naast de Parkflat en woonzorgcentrum Thuvine,  gesproken. Ook zij willen graag de brievenbus terug!

Inmiddels zijn de bewoners van de Parkflat, Duvestaete en Thuvine bezig om een gezamelijke brief voor PostNL op te stellen met het verzoek om de brievenbus terug te plaatsen of om samen te kijken naar een alternatief zoals bijvoorbeeld een interne brievenbus.

Woonzorgcentrum "Thuvine" met rechts "Duvestaete"

PostNL zegt geen enkele klacht te hebben gekregen van de bewoners maar dat is niet juist. Want, hoewel de bewoners zelf nooit op de hoogte te zijn gebracht van de voorgenomen verplaatsing, hadden wel een aantal oplettende bewoners een protestbrief geschreven naar PostNL. Zij hadden de sticker op de brievenbus opgemerkt die aangaf dat de brievenbus zou verdwijnen. Dit bleek tijdens een gesprek tussen afgevaardigden van de bewoners, een verslaggever van de Gelderlander en de SP.

De SP is vorige week een onderzoek gestart en inmiddels zijn bijna alle bewoners geënquêteerd. Het resultaat zal binnenkort aan PostNL, woonzorgcentrum Thuvine en aan gemeente aangeboden worden.

Reactie toevoegen

U bent hier