h

Weggeefhoek Duiven krijgt toch toegezegde ruimte!

15 augustus 2014

Weggeefhoek Duiven krijgt toch toegezegde ruimte!

Esther van IJs en Marco Willemsen van de Duivense Weggeefhoek zijn dolblij met de ruimte die zij van de gemeente mogen gebruiken. De kantine van "de Spelleward" is de nieuwe opslagplaats. SP Duiven is blij dat wethouder van Groningen, zijn toezegging heeft kunnen waarmaken.    

In de raadsvergadering van 26 mei had wethouder van Groningen aan Esther van IJs toegezegd er alles aan te willen doen om dit "sympathieke initiatief" aan opslagruimte te helpen. Eind juli bleek dat een gemeentelijke afspraak deze toezegging onmogelijk maakte. Hierop heeft SP Duiven via een brief opheldering gevraagd aan de wethouder waar tot op heden nog niet op gereageerd is. 

Esther van IJs en Marco Willemsen zijn supertrots en blij met hun nieuwe opslagruimte in "de Spelleward"

Groot was de verrassing bij de vrijwilligers van de Weggeefhoek toen zij afgelopen donderdag te horen kregen alsnog de opslagruimte in "de Spelleward" te mogen gebruiken. Dezelfde dag nog zijn de Esther en de andere vrijwilligers aan de slag gegaan met het opknappen en inrichten van de voormalige kantine van "de Spelleward" tot opslagruimte van Weggeefhoek Duiven

SP Duiven wenst alle vrijwilligers heel veel succes en hoopt dat veel mensen, die op een sociaal minimum leven, nog lang gebruik mogen maken van de diensten die de Weggeefhoek in Duiven verleend.

Reactie toevoegen

U bent hier