h

SP stand druk bezocht op Duuve te gek!

25 september 2016

SP stand druk bezocht op Duuve te gek!

Foto: Gerard Wassing

De SP stond dit jaar wederom op een zonovergoten 'Duuve te gek' met als centraal thema het  Nationaal Zorgfonds. Hiervoor hebben wederom vele Duivenaren hun steunbetuigingen ingevuld.

Foto: Gerard Wassing

De meeste mensen waren bereid om steunbetuigingen in te vullen

Dat het Nationaal Zorgfonds enorm leeft bleek uit de vele gesprekken. Opvallend was hoeveel mensen hiervan op de hoogte waren gekomen door de politieke beschouwingen van de tweede kamer waarin Emile Roemer, fractievoorzitter SP, keer op keer aandacht voor gevraagd heeft.

Foto: Gerard Wassing
Het aantal steunbetuigingen was nog nooit zo hoog als tijdens de debatten in de tweede kamer. En ook nu koste het geen enkele moeite om steunbetuigingen op te halen. Van links tot rechts bestaat er grote sympathie voor dit plan.

Foto: SP Duiven

Naast het Nationaal Zorgfonds stond de SP natuurlijk ook met onze traditionele ijskar om tomatenijs uit te delen, vervaardigd door onze lokale ijsmaker. Ook onze burgemeester, Rik de Lange, liet zich het ijs goed smaken'.

Foto: Gerard Wassing

Burgemeester Rik de Lange bij de ijskar van onze Kees

Foto: Gerard Wassing
Met het uitdelen van ijsjes zijn we natuurlijk ook in gesprek gegaan met onze burgers en hebben we kunnen constateren dat de SP nog altijd enorm gewaardeerd wordt voor haar idealen, principes en opkomen voor de zwakkeren en kwetsbaren in de samenleving.

Reactie toevoegen

U bent hier