h

SP Duiven plakt, zoals altijd, als eerste de verkiezingsposters op de stemborden!

29 januari 2017

SP Duiven plakt, zoals altijd, als eerste de verkiezingsposters op de stemborden!

Foto: Pim Neuteboom

De verkiezingborden staan nog maar net op hun pootjes of de SP heeft in Duiven  alweer als eerste  de verkiezingsposters geplakt. En zoals zo vaak vallen de verkiezingsposters op door hun felle kleuren en prikkelende slogans . Dus kom  op 15 maart naar de stembus, stem SP en 'Pak de macht!'

Foto: Pim Neuteboom

De afgelopen jaren hebben we gezien wat er gebeurt als ons land wordt bestuurd door een elite die vooral goed voor zichzelf zorgt. Dan maken zorgverzekeraars miljarden winst, terwijl 1 miljoen mensen hun zorgkosten niet meer kunnen betalen. Dan geeft een kleine groep mensen zichzelf bonussen, terwijl de anderen de rekening van de crisis betalen.
Dan vallen Rutte en Asscher de samenleving aan met 50 miljard euro aan bezuinigingen. Terwijl multinationals voor miljarden belastingcadeautjes krijgen. Het is tijd voor verandering!

De SP geeft de macht terug aan mensen. We bouwen aan een land waarin we samen leven en samenwerken. Een land waarin je medemens niet je concurrent, maar je buurman of collega is. Een land waar we geen winst maken over de rug van patiënten en waar we respectvol omgaan met onze ouderen. Daarom zijn wij voor:

  • Een Nationaal ZorgFonds zonder eigen risico
  • Het verhogen van de lonen en de AOW-uitkering met 10 procent
  • Het verlagen van de huren en het bouwen van meer betaalbare woningen

Samen breken we met de jarenlange politiek van ieder-voor-zich en zorgen we ervoor dat we weer trots kunnen zijn op ons land. En daar hebben we uw hulp bij nodig. Op 15 maart en daarna. Dus doe mee!

Reactie toevoegen

U bent hier