h

Wethouder gaat op aandringen SP parkeerprobleem Mesdagstaat aanpakken!

18 maart 2018

Wethouder gaat op aandringen SP parkeerprobleem Mesdagstaat aanpakken!

Tijdens de raadsvergadering heeft de SP de parkeerproblemen aangekaart die spelen in de Mesdagstraat. Wethouder Spaargaren wist van deze problemen maar gaat nu, op aandringen van de SP, er echt werk van maken.

De SP vroeg tijdens het 'over en weer' van de raadsvergadering van 13 maart, j.l. aandacht voor dit probleem. Uit een eerder onderzoek van de SP naar het wooncomfort in Duiven-west bleek dat vooral het fout parkeren voor de bewoners van de Mesdagstraat een doorn in het oog is. Doordat de straat zo smal is, er te weinig parkeerplekken zijn en de bewoners hun auto's daardoor op plekken zet die daarvoor niet bedoeld zijn, kunnen de auto's die in de parkeervakken staan er niet altijd meer uit. Dit is een grote bron van ergenis, zeker als je 's ochtends vroeg op weg naar je werk moet.

Foto: Vidoto
SP raadslid Wilma Daams-van Geijn: 'Dit probleem is al langer bekend bij de gemeente maar er is toe nu toe weinig met de klachten van de bewoners gedaan. Tijdens ons onderzoek bleek dat de bewoners zelf vaak hele goede ideeen hebben om dit probleem op te lossen. Wij zijn dan ook blij met de toezegging van de wethouder dat hij op korte termijn met de bewoners in overleg gaat om dit probleem op te lossen.'

Reactie toevoegen

U bent hier