h

Gemeenteraad kiest Huub Hieltjes als nieuwe burgemeester van Duiven

28 december 2019

Gemeenteraad kiest Huub Hieltjes als nieuwe burgemeester van Duiven

De gemeenteraad van Duiven heeft besloten om de heer Huub Hieltjes aan te bevelen voor het burgemeesterschap van de gemeente Duiven. De heer Hieltjes is 54, samenwonend en woonachtig in Breda. Op dit moment is hij waarnemend burgemeester in de gemeente Kapelle. De heer Hieltjes heeft zijn jeugdjaren doorgebracht in Zeddam en zijn familie woont in deze regio.

Naast zijn ervaring als waarnemend burgemeester is de heer Hieltjes actief geweest in het dagelijks bestuur van het waterschap Brabantse Delta, waarvan enige tijd als dijkgraaf en is hij 12 jaar lid geweest van de Provinciale Staten van Zuid-Holland voor de VVD. Daarnaast is hij werkzaam geweest bij het ministerie van Financiën.

De SP fractie hoopt op een goede samenwerking met de heer Hieltjes en heeft er vertrouwen in dat hij, als burgemeester, boven de partijen kan staan en op een juiste manier invulling kan geven aan de profielschets die inwoners, verenigingen, openbare instanties en politiek van onze gemeente gemaakt hebben.

Reactie toevoegen

U bent hier