h

Samen sterk tegen corona!

5 april 2020

Samen sterk tegen corona!

Foto: SP / SP Nieuwegein

SP Duiven wenst iedereen veel sterkte toe voor de komende tijd. We leven mee met onze inwoners die getroffen zijn door het coronavirus, hun omgeving en alle hulpverleners. Maar ook met hen die door deze coronacrisis gedwongen geïsoleerd moeten leven en hun dierbaren moeten missen. 

Wij zijn blij met de inzet en inspanningen die onze inwoners leveren om onze samenleving draaiend te houden en willen graag hiervoor onze dank uitspreken. Iedereen in onze samenleving probeert op zijn eigen manier een steentje bij te dragen tijdens deze crisis. 

Het is prachtig om te zien dat er vele initiatieven zijn gestart om elkaar te helpen. Juist in deze tijd van crisis is het zo belangrijk om oog te hebben voor elkaar en er voor elkaar te zijn. Wij hopen dat u dit blijft voortzetten, zodat we samen door deze crisistijd komen!

Onze gedachten gaan ook uit naar onze ouderen, de mensen die in verzorgingshuizen wonen en andere kwetsbare groepen in onze drie dorpen. Zij hebben het nu extra moeilijk en moeten vaak hun vertrouwde gezichten en familie missen.

Ook willen wij alle horeca-eigenaren, middenstanders en ZZP'ers heel veel sterkte toe wensen en hopen dat zij met steun van de landelijke en lokale overheid deze crisis kunnen weerstaan.

Tot slot willen wij iedereen oproepen om de landelijke richtlijnen te blijven opvolgen, wees terughoudend met sociaal contact en ga niet naar buiten als het niet nodig is, zorg voor 1,5 meter afstand en heb oog voor elkaar.

Mocht u naar aanleiding van de coronacrisis behoefte hebben aan een praatje of heeft u nog andere vragen dan kunt u een van deze nummers bellen:

Graag willen wij u nog nuttige websites op een rij zetten waar u meer informatie kunt terugvinden over de coronacrisis:

Samen sterk tegen corona!

Reactie toevoegen

U bent hier