h

Update cursus Politiek Actief

7 april 2021

Update cursus Politiek Actief

Foto: Gemeente Duiven / Gemeente Duiven

Vandaag kregen we via de griffie van de gemeente Duiven het bericht dat de cursus Politiek Actief een groot succes is. Maar liefst 39 aanmeldingen! Helaas zijn er maar 30 beschikbare plekken en is de cursus vol. U kunt zich dan ook niet meer aanmelden.

Mocht u desondanks toch interesse hebben in de gemeentepolitiek en draagt u de de SP een warm hart toe overweeg dan een lidmaatschap van onze partij. Voor maar vijf euro per kwartaal bent u lid en wordt u in de gelegenheid gesteld om voor onze partij actief te zijn en scholingen te volgen. Klik op deze website voor meer informatie. Of neem contact op met onze afdeling of fractie.  Zij kunnen u nader informeren over wat u voor onze partij of gemeente kan beteken. U kunt hen bereiken via mail of via de telefoonnummers die te vinden zijn op de linkerzijde van deze webpagina.

Reactie toevoegen

U bent hier