h

Doe met ons mee!

28 augustus 2021

Doe met ons mee!

Foto: Gerard Wassing

De SP kiest voor verandering. Duiven moet eerlijker. Een gemeente op basis van menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit. En dat kunnen wij niet alleen. Wacht niet langer en steun ons door lid en actief te worden. Want met hoe meer we zijn, hoe sterker we staan!

Op 16 maart 2022 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen en staan ons spannende tijden te wachten waarin onze gemeente belangrijke beslissingen moet nemen. Hoe komen we uit de coronacrisis? Hebben we genoeg inspraak in een veranderende gemeentelijke wetgeving? Wordt er nu eindelijk gebouwd? Hoe gaat het met onze inwoners die van zorg afhankelijk zijn?  En hoe gaan we de energietransitie vormgeven. Dit zijn enkele onderwerpen waarin verstandige keuzes  gemaakt moeten worden.

De SP probeert al sinds 2010 in de gemeenteraad het verschil te maken en de keuzes en beslissingen een sociaal gezicht te geven. En dat gaat ons goed af en hebben we verschillende successen mogen boeken op het gebied van armoede en eenzaamheidsbestrijding, worden er meer betaalbare huur en koopwoningen gebouwd en is de communicatie richting inwoners sterk verbeterd. Maar we kunnen nog meer successen boeken en daar hebben we jou bij nodig!

Foto: Gerard Wassing

SP-raadslid Wilma Daams-van Geijn in gesprek met een van onze inwoners

Ben je geïnteresseerd in politiek, klopt jouw hart 'echt' links, wil je een Duiven waar het goed wonen, werken en leven is en wil je invloed uitoefenen op de beslissingen die daar impact op kunnen hebben, doe dan met ons mee. We kunnen je hulp en ideeën heel goed gebruiken. En die hulp kan bestaan uit lid worden, actief zijn binnen onze afdeling of zelfs raadslid worden.

Neem gerust contact met ons op met afdelingvoorzitter Hielko Plantenga via E: duiven@sp.nl  T: 0628160453 of met fractievoorzitter Gerard Wassing via E: g.wassing@duiven.nl T: 0610714578

Reactie toevoegen

U bent hier