h

SP Duiven op campagne

18 november 2023

SP Duiven op campagne

Foto: Gerard Wassing

SP Duiven was op campagne voor de tweede kamer verkiezingen. Vorige week waren we te vinden op het Eilandplein met een lekkere tomatensoep, vandaag was de SP te vinden in winkelcentrum de Elshof.

Foto: Gerard Wassing
Net als vorige week viel op dat veel mensen bij navragen aangaven nog niet te weten waarop ze gaan stemmen en te zweven. In de gesprekken denken ook veel mensen aan strategisch stemmen. Ons advies is natuurlijk om je hart te volgen en te kiezen voor onze idealen.

EEN STEM OP DE SP IS DE BESTE GARANTIE DAT:

✅ Nederland socialer wordt 

✅ Mooie woorden van andere partijen geen loze beloften blijven

✅ Er een kabinet komt zónder VVD

Foto: Gerard Wassing

ONZE SPEERPUNTEN

DIT ZIJN DE OPLOSSINGEN VAN DE SP!

STOP DE ONGELIJKHEID

Verhoog het minimumloon direct naar €16. De AOW en uitkeringen stijgen mee. Dit betalen we door bedrijven en superrijken eerlijk belasting te laten betalen. 

GOEDE ZORG

Schaf het eigen risico af. Tandarts en fysiotherapie terug in het basispakket. Macht van zorgverzekeraars naar zorgverleners. Zodat geld voor zorg ook naar zorg gaat. 

BETAALBAAR WONEN

Een woning is om in te wonen, niet voor beleggers om winst op te maken. We verlagen de huren, bouwen betaalbare woningen en stoppen de onnodige sloop van sociale huurwoningen. 

LAGERE KOSTEN

We verlagen de kosten door de BTW op voedingsmiddelen en openbaar vervoer te schrappen. Ook verlagen we de energiebelasting en nationaliseren we onze energie zodat de winsten ingezet worden voor een lagere energierekening. 

STOP GRAAIENDE POLITICI

De hoge salarissen en wachtgeldregeling voor politici worden verlaagd. Er komt een referendum zodat mensen politici die foute keuzes maken terug kunnen fluiten.

ONS VERKIEZINGSPROGRAMMA

VERGELIJK DE SP MET ANDERE PARTIJEN!

Reactie toevoegen

U bent hier