h

Nieuws uit 2013

22 december 2013

Ruim 120 nieuwjaarswensen ingevuld voor onze burgemeester en gemeente!

De inwoners van de gemeente Duiven hebben via de SP de mogelijkheid gekregen om hun nieuwjaarswensen voor onze nieuwe burgemeester en gemeente te kunnen doen. Dat daarbij een lekkere oliebol van een lokale bakker geserveerd werd was mooi meegenomen.

Lees verder
14 december 2013

SPeciale nieuwjaarswens

Op 21, 22 en 28 december staat SP Duiven in winkelcentrum “De Elshof” om de inwoners van de gemeente Duiven de gelegenheid te geven een nieuwjaarswens te schrijven voor Rik de Lange, onze nieuwe burgemeester. Met deze nieuwjaarswensen kunnen de inwoners natuurlijk de burgemeester het beste wensen maar tegelijkertijd ook opschrijven wat zij, in de komende moeilijke jaren, van hem en de gemeente verwachten. De nieuwjaarswensen zullen in begin januari door SP raadslid Pim Neuteboom overhandigd worden aan onze nieuwe burgemeester.

Lees verder
25 november 2013

Editie 14: ZO Krant & koffie

Geheel volgens de traditie, is ook uitgave 14 van de ZO-krant op het station van Duiven uitgedeeld. Niet alleen kreeg het publiek de ZO-krant mee om te lezen, ook een kop koffie bij een schamele 4 graden was gewild.

Lees verder
10 november 2013

Stemhokje "Herindeling? Vraag de burger om zijn mening!" on tour door de Liemers

Vrijdag, 8 november, was het SP stemhokje te gast op de markt in Zevenaar. Onder het motto "Herindeling? Vraag de burgers om zijn mening!" konden marktgangers hun stem uitbrengen.

Lees verder
5 november 2013

“Koopkracht en echte banen” demonstratie

Onder het motto “Koopkracht en echte banen” start de FNV, met ondersteuning van de  SP,  op zaterdag 30 november een grote campagne. Door de bezuinigingen dreigen tienduizenden werknemers in de zorg, kinderopvang en bouw hun baan kwijt te raken en zullen leraren, politie en vuilnismannen er opnieuw geen cent bij krijgen.

Lees verder
5 november 2013

18 november: "Heel de mens" scholingsavond

Op 28 oktober is er, in samenwerking met SP afdeling Westervoort en Zevenaar, een "Heel de mens" discussieavond geweest met als thema “Europa”. Deze avond is georganiseerd naar aanleiding van het boek van de Belgische schrijver en politicus Peter Mertens "Hoe durven ze?"

Lees verder

Pagina's

U bent hier