h

Nieuws uit 2022

31 december 2022

SP Duiven Nieuwjaarswens en uitnodiging nieuwjaarsborrel

Foto: A. van Houten

SP Duiven wenst iedereen een hele prettige jaarwisseling en het allerbeste voor 2023!

Lees verder
25 september 2022

SP zoals altijd weer aanwezig op 1e 'Duuve te gek' sinds corona

Foto: Gerard Wassing

Het was zoals altijd op 'Duuve te gek' weer stralend weer  en genoten de inwoners van de gemeente Duiven van de activiteiten, verenigingen en andere organisaties die onze gemeente aan haar inwoners biedt. En natuurlijk was de SP van de partij.

Lees verder
10 augustus 2022

Meldpunt uitvoering WMO voorziening gemeente Duiven

Op 15 juni hebben de clienten, die afhankelijk zijn van huishoudelijke hulp en andere WMO voorzieningen, bericht gekregen dat deze voorzieningen gedurende deze zomer minder beschikbaar zijn en er minder hulp geboden kan worden. Dit is een ontwikkeling waar de SP zich ernstig zorgen over maakt en beslist niet wenselijk is.  Daarom heeft de SP opnieuw een meldpunt in het leven geroepen waarin clienten en zorgverleners hun klachten of problemen kunnen aangeven.

Lees verder
17 juni 2022

Wilma Daams-van Geijn officieel nieuwe voorzitter SP Duiven

Foto: Gerard Wassing

Tijdens de algemene ledenvergadering is Wilma Daams-van Geijn gekozen als voorzitter van SP afdeling Duiven. Wilma zal ondermeer bijgestaan worden door Gerard Wassing als organisatiesecretaris en Willy Velmans als penningmeester.

Lees verder
29 mei 2022

SP Duiven voorzitter Hielko Plantenga geeft voorzittershamer over aan Wilma Daams-van Geijn

Foto: Vidoto

Hielko Plantenga, die sinds 2018 de voorzittershamer hanteerde, stopt als voorzitter van SP Duiven. Wilma Daams-van Geijn neemt in ieder geval tot de eerstvolgende ALV (Algemene ledenvergadering) de leiding over.

Lees verder

U bent hier