h

Nieuws uit 2018

19 december 2018

SP zet handtekening onder het Duivense raadsprogramma!

Foto: S. Feenstra

In de raadsvergadering van 18 december heeft de SP, samen met vijf andere politieke partijen, een handtekening gezet onder een document waarin speerpunten en ambities staan voor de komende raadsperiode. In de raadszaal en tijdens de debatten worden vaak de verschillen tussen partijen uitvergroot. Het raadsprogramma is een instrument waarbij wordt gezocht naar verbinding en samenwerking door juist de gemeenschappelijke doelen te benadrukken; waar kunnen we samen de schouders onder zetten?

Lees verder
27 oktober 2018

Resultaten enquête 'wat wil ik voor mijn wijk'

Foto: Gerard Wassing

Tijdens 'Duuve te gek' heeft SP Duiven een enquete gehouden onder de bezoekers met de vraag wat zij graag zouden willen voor hun wijk, buurt of straat. De resultaten zijn nu verwerkt en laten zien dat onze inwoners meer en beter groenonderhoud willen en dat er meer saamhorigheid en aandacht voor elkaar moet zijn in onze gemeente.

Lees verder
30 september 2018

Wat wil ik voor mijn wijk

Foto: Gerard Wassing

Met het thema 'Wat wil ik voor mijn wijk' was SP Duiven weer met tomatenijs te vinden op 'Duuve te gek' en zo als elk jaar was het stralend weer.

Lees verder
13 september 2018

Gelderse bussen naar manifestatie ‘Tijd voor Rechtvaardigheid’ in Rotterdam

Vanuit Gelderland vertrekken er bussen naar de manifestatie ‘Tijd voor Rechtvaardigheid’, een groots openlucht evenement komende zaterdag in het centrum van Rotterdam. SP leider Lilian Marijnissen trapt op 15 september een nieuw initiatief af, een beweging voor iedereen die gelooft in rechtvaardigheid. Die dag is het 10 jaar geleden dat de Amerikaanse bank Lehman Brothers failliet ging, en 10 jaar later is ons land er niet rechtvaardiger op geworden. De SP nodigt mensen van harte uit om mee te reizen naar Rotterdam. In Gelderland zijn de opstapplaatsen Apeldoorn, Zutphen, Winterswijk, Doetinchem, Doesburg, Elst, Nijmegen en Echteld.

Lees verder
12 juni 2018

Vochtproblemen in Duiven-west, een jaar later.....

Foto: Gerard Wassing

Op uitnodiging van Vivare is de SP, samen met twee bewoners, bij de woningcorporatie op bezoek geweest. Inzet van het gesprek was een update over de laatste stand van zaken inzake de vochtproblematiek in de Potterstraat, Marisstraat en voermanstraat.

Lees verder

Pagina's

U bent hier