h

Nieuws uit 2016

4 december 2016

SP vraagt wethouder af te zien van hoger beroep.

Foto: SP Zaanstreek

SP Duiven is ernstig teleurgesteld over het besluit van de gemeente Duiven om in hoger beroep te gaan tegen de uitspraak van de rechter inzake de huishoudelijke hulp. De SP is van mening dat de gemeente de WMO en huishoudelijke hulp op de juiste wijze moet toepassen zoals in deze in de wet is omschreven.

Lees verder
13 november 2016

Kom ook op 26 november naar de aftrap van de 100-dagen tour Nationaal Zorgfonds

Foto: SP

Dankzij het harde werk van onze afdelingen is de beweging voor het Nationaal ZorgFonds al heel groot. Meer dan 210.000 mensen steunen de campagne en zo'n 80.000 mensen hebben een actiepakket aangevraagd. Dat is prachtig! Maar het is nu tijd voor de volgende stap. Op 26 november willen we zo veel mogelijk supporters van het ZorgFonds samenbrengen in Den Haag. We trappen daar onze 100-dagentour af. In die 100 dagen gaan we onze beweging verder verbreden en versterken, zodat we er samen voor zorgen dat 15 maart de dag van het Nationaal ZorgFonds wordt. 

Lees verder
8 november 2016

De rechter heeft gesproken, gemeente doe je zorgplicht!

De SP is enorm blij met de uitspraak van de rechter waarin hij de uitvoering van de wet maatschappelijke ondersteuning en huishoudelijke hulpregeling door de gemeente Duiven als onrechtmatig heeft geoordeeld. Dankzij de inzet en vasthoudendheid van een oudere Duivense dame moet de gemeente haar beleid aanpassen.

Lees verder
28 oktober 2016

Steun voor Nationaal Zorgfonds op station Duiven

Foto: Pim Neuteboom

SP Duiven was afgelopen vrijdagochtend vanaf zeven uur 's ochtends weer eens op het station van Duiven te vinden om het Nationaal Zorgfonds te promoten. En natuurlijk ontbrak er het traditionele kopje koffie of thee niet.

Lees verder
12 oktober 2016

Reactie Pleyade op brief SP Duiven

Foto: Pleyade

Pleyade heeft opheldering gegeven over leegstand en lange wachttijden. Raad van bestuurslid drs. F de Vroome legt in hun reactie uit welke koers er is gevaren tijdens de overname van Thuvine van Diafaan naar Pleyade.

Lees verder

Pagina's

U bent hier