h

Nieuws uit 2019

28 december 2019

Gemeenteraad kiest Huub Hieltjes als nieuwe burgemeester van Duiven

De gemeenteraad van Duiven heeft besloten om de heer Huub Hieltjes aan te bevelen voor het burgemeesterschap van de gemeente Duiven. De heer Hieltjes is 54, samenwonend en woonachtig in Breda. Op dit moment is hij waarnemend burgemeester in de gemeente Kapelle. De heer Hieltjes heeft zijn jeugdjaren doorgebracht in Zeddam en zijn familie woont in deze regio.

Lees verder
1 november 2019

JACQUES NIEDERER WORDT WAARNEMEND BURGEMEESTER VAN DE GEMEENTE DUIVEN

Foto: Fotograaf Provinciale staten Gelderland

Mr. Jacques Niederer is vandaag door de commissaris van de Koning, John Berends, benoemd tot waarnemend burgemeester van de gemeente Duiven. Hij vervangt vanaf zondag 1 december 2019 de heer drs. H.B.I. de Lange.

Lees verder
25 september 2019

Hielko Plantenga nieuwe voorzitter SP afdeling Duiven

Foto: Carlo Veraart

Tijdens de algemene ledenvergadering van 23 september j.l. heeft SP afdeling Duiven een nieuw bestuur gekozen. Hielko Plantenga neem de voorzittershamer over van Gerard Wassing, die sinds april 2013 deze functie heeft vervult. Willy Velmans is, naast penningmeester, ook gekozen tot organisatiesecretaris. Carlo Veraart en Gerard Wassing blijven algemeen bestuurslid.

Lees verder
7 mei 2019

SP en GL; 'ga aan de slag met het toevoegen van meer betaalbare huurwoningen en koopwoningen in Duiven, Groessen en Loo'

Foto: SP

Met deze titel heeft de SP en GroenLinks een motie ingediend tijdens de raadsvergadering van 7 mei. Hoewel er vanuit de inwoners en de politiek regelmatig geluiden te horen zijn om te komen tot snellere bouw van betaalbare huur en koopwoningen mocht deze motie helaas niet rekenen op een meerderheid van de raad.

Lees verder
16 maart 2019

SP Duiven op campagne voor de provinciale staten verkiezingen

Foto: Willy Velmans

Op zaterdag, 16 maart, was SP Duiven in het winkelcentrum te vinden om de provinciale staten en eerste kamerverkiezingen voor a.s. woensdag, 20 maart te promoten. En zoals gebruikelijk had Kees van den Brink weer een heerlijk tomatensoepje gemaakt om uit te delen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier